Jedemééééé do Bruselu!!!

24.02.2009 20:24

20. 2. 2009...Na toto osudné datum jsme čekali velice netrpěliví. Každý den byl k nevydržení, neustále jsme museli o něm diskutovat. A proč? V tento den měly být vyvěšeny na portálu dvorek.eu konečné výsledky.

Už od rána jsme neustále koukali na tyto internetové stránky, doma nažhavili sítě a nelenili ani tam. A jak vše dopadlo? Zhruba v 18:00 téhož dne na nás vykoukly dlouho očekávané výsledky a víte co pak následovalo?...Hurááá, Jupííí, Joooo.....no nemusím zde vše vypisovat, jistě jste poznali že míříme do Bruselu.

Umístili jsme se na krásném 3. místě a to s počtem 74 bodů. Před námi byla dvě družstva, která byla lepší jen o bod. I tak jsme velice spokojení, krásné třetí místo...a navíc nádherná odměna!

Nesmíme ale zapomenout na lidi, kteří nám velice pomohli. Bez nich bychom se tak daleko nedostali, pomohli jak s přípravou, tak tím, že v nás věřili a dokázali podržet v těch nejtěžších situacích. Musíme poděkovat i Vám, čtenářům, jež čtou tyto internetové stránky. Mockrát Vám děkujeme :o*

Pokud zjistíme nějaké další zajímavé informace, pokusíme se je sem vložit. Určitě nás toto téma bude provázet neustále, tak že se nemusíte obávat.

Ještě jednou Vám mockrát děkujeme.....S pozdravem Káťa, Terka a Tomáš

—————

Zpět